0592-749287   |    administratie@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen

Kunstgras aanleggen Assen

Laat uw kunstgras aanleggen door kunstgras Assen. Wij leggen het kunstgras in Assen en omringende plaatsen. Wij zijn gecertificeerd in de aanleg van kunstgras, u kunt rekenen op professionaliteit van onze medewerkers.

Advies

Laat u adviseren over de verschillende aanleg mogelijkheden. Zijn er voorbereidingen die getroffen dienen te worden? Wat ligt er nu op uw locatie en is dat eenvoudig af te voeren? Is er een goede doorgang en is de locatie makkelijk bereikbaar? Hoeveel vierkantemeters heeft u nodig? 

Wij adviseren u graag 

Laten we samen om tafel gaan en uw vragen doornemen. Dit kan bij onze showtuin in Assen, maar ook bij u op locatie. Uw project is ook onze zorg!

Zelf aanleggen

Indien u dat wenst kunt u het gras gedeeltelijk of in zijn geheel zelf aanleggen. Daarvoor hebben wij de kunstgras leginstructie geschreven en onderstaande video opgenomen.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras