0592-749287   |    administratie@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen

Kunstgras showtuin Assen

Voor prachtig kunstgras van hoge kwaliteit, bent u bij Kunstgras Assen aan het juiste adres. In onze showtuin presenteren wij het kunstgras 'in real life'. Dan kunt u een echt, goede indruk krijgen van de natuurlijke look van het gras. Bovendien is het ook nog eens veilig getest. 

Veilig getest

Omdat het gras veilig getest is, is het geschikt voor allerlei doeleinden. Zacht voor de knietjes van kinderen in de tuin of bij het zwembad, en tijdens een partijtje voetballen door volwassen voetballers.

Collectie 

In de tuin liggen samples van de gehele kunstgras collectie. Daarnaast liggen de bestverkochte kunstgras soorten, in realistisch formaat, klaar om te bekijken. Bekijk ook de verschillende mogelijkheden voor het afwerken van de randen.

Laat u inspireren! 

 

Openingstijden Assen

U bent van harte welkom om onze showtuin te komen bezoeken bij ons splinternieuwe pand in Gieten. Wilt u van tevoren even bellen voor een afspraak? Dan zorgen wij dat wij aanwezig zijn om u rond te leiden. In de showtuin vindt u tevens een ruim assortiment sierbestrating, wellicht een mooie combinatie met het kunstgras van EasyLawn?

Onze kunstgras tuin in Assen is op afspraak te bezoeken en bevindt zich op het adres links onderin op deze website.

 

Contact Assen 

Voor het bezoeken van onze showtuin kunt u van tevoren een afspraak maken. Neem telefonisch contact op of verzend het contactformulier

 
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras