0592-749287   |    administratie@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen
Achtertuin met staptegels in Assen
  • Achtertuin met staptegels in Assen
  • Achtertuin met staptegels in Assen
  • Achtertuin met staptegels in Assen

Achtertuin met staptegels in Assen

Poelman TuinTotaal heeft deze prachtige tuin aangelegd in Assen. De wens van de bewoners was om een onderhoudsvriendelijke tuin te creëeren, dat is gelukt door het gebruik van de juiste materialen: Sierbestrating en kunstgras Facile45 van EasyLawn. 

Deze tuin ligt een groot deel van de dag in de zon. Om een gazon mooi groen te houden vergt voor de gemiddelde Nederlander (te) veel tijd, kostbare tijd die je ook kunt gebruiken om te genieten van je tuin! Kunstgras is de oplossing. Kunstgras rol je niet zomaar even uit, hier komt een grondige voorbereiding en verwerking bij kijken. De ondergrond moet vlak zijn, hard en waterdoorlatend. Dit kan gerealiseerd worden door middel van een zand- og menggranulaat laag, de dikte van die laag is afhankelijk van de bodemgesteldheid. Woont u op klei dan is het advies om minimaal 20 cm uit te graven en op te vullen met zand of mengranulaat, dit om de juiste drainage te creëeren. 

Staptegels 

De bewoners van dit huis wilden graag meerdere zitplekken aanleggen, om zo optimaal te genieten van de tuin, en zelf te kunnen beslissen of ze in- of uit de zon kunnen gaan zitten. Teveel lopen over hetzelfde deel van kunstgras kan gebruikerssporen veroorzaken, daarom is het verstandig om staptegels te overwegen. In dit geval is gekozen voor een tegel die hetzelfde is als het terras, waardoor een prachtig strak geheel is ontstaan.

Tuinspecialist Poelman TuinTotaal 

Poelman TuinTotaal staat klaar voor al uw tuin-gerelateerde klussen. Heeft u een vraag of wens, neem dan contact op met een van oznze medewerkers. Wilt u een sample kunstgras aanvragen, doe dat dan op deze website.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras