0592-749287   |    administratie@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in algemene ruimte appartementencomplex Odoorn
  • Kunstgras in algemene ruimte appartementencomplex Odoorn
  • Kunstgras in algemene ruimte appartementencomplex Odoorn
  • Kunstgras in algemene ruimte appartementencomplex Odoorn

Kunstgras in algemene ruimte appartementencomplex Odoorn

Weer zo'n mooi voorbeeld van een toepassing van kunstgras. Tijdens de aanbouw van dit appartementencomplex in Odoorn is goed nagedacht over de buitenruimte. Deze multifunctionele ruimte is tevens (en misschien wel het belangrijkste) een ontmoetingsplek voor de bewoners. Kunstgras Facile35 van EasyLawn is de juiste oplossing om dit doel na te streven. 

Multifunctioneel 

Rondom het complex is kunstgras geinstalleerd door Poelman TuinTotaal in samenwerking met de specialisten van EasyLawn Grass. Gezamenlijk is het hun gelukt om van de buitenruimte een prachtig geheel te maken. Organische rondingen zijn gesneden, de verschillende rollen zijn naadloos aan elkaar gelijmd waardoor het gazon de uitstraling van dit pand een upgrade geeft. Klaar voor een buren barbeque (kooltjes naast het gazon houden in verband met smeltgevaar), een gezellig potje badminton of gewoon even liggen in de zon.

EasyLawn kunstgras biedt u in samenwerking met Poelman TuinTotaal legio kunstgras mogelijkheden. In de showtuin in Gieten kunt u kiezen uit minimaal 8 verschillende producten, met verschillende lengtes, tinten uitstralingen en prijzen. Neem contact op met Poelman Tuintotaal voor al uw voorkomende tuin werkzaamheden of vraag een sample aan via de website.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras